Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Alle cookies accepteren

Zakelijke autoverhuur
Als ondernemer of organisatie bent u voortdurend op zoek naar efficiënte en duurzame oplossingen voor mobiliteit. Dit natuurlijk het liefst zonder ongewenste vaste kosten.
 
Van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur beschikt over een brede range bedrijfswagens met een hoge beschikbaarheid. Hierdoor kunnen wij op korte termijn flexibiliteit aanbieden en u voorzien van passende mobiliteitsoplossingen.
 
Door verschillende modellen bedrijfswagens in te zetten en deze af te stemmen op uw klantopdrachten kunt u een aanzienlijke winst in kosten realiseren. Daarnaast bieden wij u een modern wagenpark aan die voldoet aan de euro 5 en 6 norm.
 
Frequent huren verdiend aandacht
Heeft u regelmatig bedrijfswagens nodig voor uw onderneming? Dan gaan wij graag met u in gesprek over passende oplossingen voor uw bedrijf. U kunt hierover contact met ons opnemen of uw contactgegevens achter laten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.
 
Van Dusschoten & van Ginkel is een lokaal en laagdrempelig bedrijf zonder ingewikkelde en langdurige procedures. Continuïteit en klantgerichtheid staan bij ons centraal. We zijn niet voor niets al meer dan 70 jaar de verhuurder uit de regio.

Sven Kroon
Mede eigenaar locatie Zeist
foto van: Sven Kroon

Onze kracht zit in het creatief meedenken met klanten over passende mobiliteitsoplossingen. Graag nodig ik u uit om vrijblijvend een gesprek in te plannen om samen te bekijken welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. 

Met vriendelijke groet,

Sven Kroon

030 691 90 44