Deze website gebruikt cookies om een optimale ervaring te garanderen. Meer informatie
Alle cookies accepteren

Autoverhuur Zeist
Bij van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur bent u aan het juiste adres voor Autoverhuur in Zeist. Bij ons kunt u terecht voor het huren van:
- Bestelbussen
- Vrachtwagens
- Koelwagens
 
Maar ook voor:
- Personenauto’s
- Personenbussen
 
Busje huren
Bij ons kunt u terecht voor diverse bestelbussen in verschillende formaten. Zo verhuren wij kleine busjes voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot een bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
 
Wilt u gaan verhuizen met één van onze busjes? Dan kunt u gebruik maken van onze verhuishulpverhuisdozen en verhuisartikelen. Of het nou om een grote of kleine verhuizing gaat? Bij ons kunt u altijd terecht voor een passende bestelbus en aanvullende service.
 
Personenauto huren
Voor de verhuur van personenauto’s werken wij samen met Hertz. Het voordeel van een auto huren bij Hertz is het zeer brede wagenpark auto’s waaruit u kunt kiezen.
 
Of u nou een goedkope auto wilt huren, een prettige vakantieauto of een bijtellingsvriendelijke zakenauto? Hertz heeft altijd een geschikte auto voor u.
 
Vlakbij de snelweg A28
Onze vestiging in Zeist ligt vlakbij de afslag van de snelweg A28. Zo bent u bijv. vanuit Soesterberg, Utrecht of de Uithof zeer snel bij onze vestiging in Zeist.
 
 
Autoverhuur Zeist
Dijnselburgerlaan 1-6 | 3705 LP Zeist
030-691 90 44
info@vandusschoten.nl
 
Openingstijden
Maandag tot vrijdag 8.00 tot 17.00
Zaterdag 8.00 tot 10.00