Autoverhuur
Van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur is sinds 1946 uw lokale autoverhuurder in de regio Amersfoort en Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in autoverhuur op korte termijn. Zo kunnen wij nog op dezelfde dag een passende huurauto voor u klaarzetten. Kijk voor het volledige overzicht huurauto's op:
Bestelbus huren
Koelwagen huren
Vrachtwagen huren
Personenauto huren
Personenbus huren
Rolstoelbus huren
Aanhanger huren
 
 
Bestelbus / Verhuisbus huren
Van Dusschoten & van Ginkel Autoverhuur is de specialist in het verhuren van bestelbussen en verhuisbussen in de regio Amersfoort en Utrecht. Ons wagenpark bestaat uit kleine busjes voor het vervoer van een bed en een aantal dozen tot een bakwagen met laadklep voor een complete inboedel.
 
Even een busje nodig? Van maandag t/m vrijdag kunt u onze busjes per uur huren. Wij hebben flexibele Uur en 4-Uurs tarieven waarmee u goedkoop uw spullen kunt ophalen of wegbrengen. 
 
 
Verhuismateriaal huren
Gaat u verhuizen? Bij ons kunt u terecht voor professioneel verhuismateriaal tegen scherpe prijzen. Of u nou een steekwagen wilt huren of een rolcontainer? Wij hebben het staan voor u. Kijk op onze pagina met verhuismateriaal voor het complete overzicht.
 
Nieuwe adres in Amersfoort
Op maandag 4 september open wij de deuren op onze nieuwe locatie in Amersfoort.
 
Ons nieuwe adres is de Kosmonaut 24, 3824 MK Amersfoort.
 
 

Tweets